Click here for Myspace Layouts

Sunday, 24 November 2013

USM meMbunuHku T_T

perghhh tajuk xboleh blah hahaha.. serius! sem 1 tahun 2 memang adventure gilakkk.. assignment yang bertingkek-tingkek dan xpernah nak surut.. lagi2 dekat dengan tarikh nak hantar.. menangis woo layan assignmet duopulohpatjam -__-

bila stress macam ni, rasa xsabar je nak balik rumah, sebab balik rumah akan rasa TENANG SETENANG TENANGNYA.. kata rumahku syurgaku gittew haha.. sem ni ada buat kajian lapangan tentang outcome BR1M.. agak menarik bila semua benda kami kena settlekan sendiri.. huh! dapat pulak ke Seberang Perai Selatan (SPS) agak jauh bagi kami yang duduk kat Pulau ni -,- 3 hari ulang alik ke SPS, drive kereta sewa yang macam hidup segan mati xmahu.. akhirnya! soal selidik settle! D yeaaayy
ni lili n zaty dengan Datuk Mahamud kat pejabat kadun sg acheh, mula2 kami xtau pun pakcik ni YB haha sebab dia selamba je kata suruh aku amik gambar dia =='
akk yg kat belah kiri n abg kat belah kanan tu kakitangan kat pejabat kadun sg Aceh ni :) sporting habis, akk n abg tu yg tolong kami cari responden **err tolong lah jugak**

yg ni masa tengah temubual responden.. time ni ada org kuat PKR emosi.. depa ingat kami ni org BN agaknya.. padahal dtg sebab nak buat kajian je T_T

paper yang da ditanda n sekarang nk buat penilaian pulak :)
harap2 xada apa2 halangan lagi lah utk siapkan kajian ni.. penat ! but pengalaman yang bagus sebab jumpa orang ramai :) 

dan! sekarang misi aku nak tunggu study week 21/12/13 ni.. xsabar nak balik rumah ! hoyeaayy ! :D

No comments:

Post a Comment