Click here for Myspace Layouts

Sunday, 11 May 2014

iNi Di pAnGgiL KeHiduPaN

huhhh ! study~ study.. ehh baru tulis da mengeluh :P 
nothing changed.. aku masih di USM, mengadap assignment yg Alhamdulillah hampir surut dan dalam hati masih mengira detik saat utk balik ke rumah.. okeyh ni kira rutin harian aku lah.. haha

sem ni sama mcm sem2 sebelum ni.. semuanya agak tough.. masuk sem 2 sidang 2 ni aku kena run satu projek 'peternakan lembu' buat CPP.. rasanya ni lah asgment yang paling heavy.. buat Alhamdulilah dah selesai pun :)

next, aku ada jadi pengarah projek Family Day under PEMANIS.. okey ni first time aku jd pengarah projek utk aktiviti luar T__T nasib baik ramaiiiii sgt membantu.. dan semuanya berjalan lancar.. aku pilih pegi Langkawi.. hmm not bad sebab yayasan N.sembilan yang tanggung.. yeayyy ! so duit boleh spend utk shopping.. as usual org pegi sana beli cokelat, cokelat cokelat ! 
*ni masa island hopping.. singgah p pantai beras basah.. honestly terpegun gilaaaa tgk keindahan alam ! SubhanaAllah ! cantik sgt !

* okey yg ni dgn senior masa TMS n USM, kak Zati aka Kak Izzat :) dekat Tasik Dayang Bunting
p/s dua hari sebelum kami mai sini, ade org mati tau kat tasik ni huhu

so far rasanya sem ni lagi busy dengan aktiviti compare dengan sem lepas.. apa2 un xsabar cuti study week.. insyaAllah flight pukul 11:20 pagi 28 mei 2014 :) N.sembilan kau tunggun den datang !! :D

-EkinLunar-

No comments:

Post a Comment