Click here for Myspace Layouts

Sunday, 19 May 2013

MenghituNg HaRi :)

Assalamualaikum! allohhhaa! fuhh~ xsangka pejam celik, pejam celik da hampir satu sidang aku kat USM, penang ni.. okey sekarang memang aku tengah menghitung hari nak balik untuk cuti study week!

plan balik 30 mei 2013.. insyaAllah, btw 31 mei 2013 insyaAllah ayong will get marry!! yeayyy welcome new member in my family *big Clap* hahha honestly, sem 2 ni rasa susah pulak subjek yang aku amik.. walaupun xde la ambil byk pun, tapi ntah la,.. makin serabut pulak.. maaaakkkk nak kawin! *ehh tibe2* ^__^

so, makin dekat nk final, makin byk pulak assgment yg kena submit dan presentation yg kena buat T__T serius! xsabaq nak balik rumah oiii.. hahha xsaba nk abiskan final exam then cuti 3 bulan kat rumahh yeayyy! TIGA bulan yg sangat menyeronokkan! hope sooo~

hmmm.. insyaAllah klau di panjangkan umur, nanti aku share2 memory ayong 'diambil' orang key! ^__^ keep smile! keep pray! Allah always with us..

No comments:

Post a Comment