Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 5 June 2012

jaDi tOp 10 sTudents..! pELajAR X bErApA cEmErLanG..

wootttt... woottt... giler ah.. cam xcaye je dpt jadi top 10 students TMS tuk STPM 2011 ^__^ hahhaha
mula2 masuk form 6 dulu, memang da berangan da coz ternampak pulak banner top 10 student batch 2009, tp bile da mula blajar.. adess.. makin lame, makin xyakin pulak..walaupun xberapa nk cemerlang sgt pun result STPM hari tu, tp atlast..! Alhamdulilah kwn2 yg lain bagi peluang kat NURULASHIKIN ZAZALI tersenarai dlm list ;D hohoho

event ney berlangsung pada 24 mei 2012, n ofcourse lar buat kat TMS :)
*nampak tu muka bangga.. *__* hahha tp nama kat sijil tu nama Aina =) pinjam sijil dia tuk snap pic coz time tu sijil aku da bagi kat abah :) 
*ha ney dia Aina :) classmate masa form 6 

*waaa... nampak gemok kan? ==' mungkin angin dari kipas uh menampakkan aku agak comel -__-' btw, reaction muka mcm tu sebab pengetua ajak borak pulak.. hohoho 
*bergambar dgn pelajar2 cemerlang yg lain.. ^_^ 

jutaan terima kasih utk cikgu2 yg mengajar dari lower 6 sampai upper 6. tanpa mereka sapa lar saya.. huhuhu ^_^ Lepas neyh TMS tinggal kenangan yg terindah je T__T 

~THINK BEST, THINK TMS~ 




No comments:

Post a Comment